Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > WI Rules & Suggestions

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2007, 05:38 PM   #1
the1andonlytk
Gifted
 
crabby.crab's Avatar
crabby.crab is on a distinguished road

Default How 2 Take Screen shot?

How do you take a screen shot? Do you need a certain camera?
crabby.crab is offline
Sponsored Links
Old 10-07-2007, 05:43 PM   #2
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Default Re: How 2 Take Screen shot?

no, you dont need anything special. if you have a MAC -- i can't help you. i know you can do it on MAC but i dont recall how at the moment and dont have one that i can go look it up.

if you have a PC, i can help you. it's pretty simple. you select ALT + and then PRINT SCREEN. You have now copied the screen that you are in.

you can also do SHIFT + PRINT SCREEN and that copies EVERYTHING that is showing on the desktop at the moment.
RedBear is offline Female
Old 10-07-2007, 07:37 PM   #3
Webkinzrockmysocks
Guest

Default Re: How 2 Take Screen shot?

Actually RedBear, you only have to press print screen.. Not ALT.. lol.
Old 10-07-2007, 07:40 PM   #4
Webkinz :)
 
uclabruin22's Avatar
uclabruin22 is an unknown quantity at this point

Default Re: How 2 Take Screen shot?

i cant help you on a pc but on a mac you press apple, shift, 3
hope i helped
uclabruin22 is offline
Old 10-07-2007, 07:42 PM   #5
Baby252
Guest

Default Re: How 2 Take Screen shot?

You hit print scr to take a picture on the intent or computer
Old 10-07-2007, 07:55 PM   #6
bamamomto4
Gift Guru
 
tammy1072's Avatar
tammy1072 has a reputation beyond reputetammy1072 has a reputation beyond reputetammy1072 has a reputation beyond reputetammy1072 has a reputation beyond reputetammy1072 has a reputation beyond reputetammy1072 has a reputation beyond repute

Default Re: How 2 Take Screen shot?

But you gotta save it somehow.I think you open paint and paste,then save.

Ive done it before but cant make it work now for nothing.Im on a laptop and dont think that would make a difference with a pc ..buuut it aint working?
tammy1072 is offline Female
Old 10-07-2007, 08:00 PM   #7
Gift Guru
 
commodore's Avatar
commodore has disabled reputation

Default Re: How 2 Take Screen shot?

On a Mac, if you press Shift + Apple + 3 you need to make sure you have closed the windows behind otherwise that will show (alternatively you can crop and edit). It'll save on your Desktop as Picture 1 etc.

But, an easier way on Mac if you have several programs running in the background and you don't want to close them, is to press Shift + Apple + 4 THEN Click the Spacebar and you'll see the screen greyed out and there is a cute little camera in the background, THEN LEFT CLICK your Mouse. It'll save on your Desktop as Picture 1 etc.

Last edited by commodore; 10-08-2007 at 03:03 AM..
commodore is offline Female
Old 10-07-2007, 09:09 PM   #8
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Default Re: How 2 Take Screen shot?

View Post Originally Posted by webkinzrockmysocks
Actually RedBear, you only have to press print screen.. Not ALT.. lol.

noooo... its BOTH "ALT" and "PRT SCRN". try it! you'll see that you get MUCH more accurate pics that way. it takes ONLY the screen that you want.

"SHIFT" and "PRT SCRN" or just "PRT SCRN" (can only do just prt scrn, without the shift, with later versions of windows) takes the ENTIRE desktop.....

Last edited by RedBear; 10-07-2007 at 09:12 PM..
RedBear is offline Female
Old 10-08-2007, 03:02 AM   #9
Gift Guru
 
kinzcash addict's Avatar
kinzcash addict is just really nicekinzcash addict is just really nice

Default Re: How 2 Take Screen shot?

hey...I didn't know that! I always wondered why it worked both ways!...thanks Bearsy!
kinzcash addict is offline
Old 10-08-2007, 08:26 AM   #10
dsportgirl
Guest

Default Re: How 2 Take Screen shot?

It is not working for me, but I have windows vista.

Last edited by dsportgirl; 10-08-2007 at 10:23 AM..
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts