Webkinz Insider Forum

Webkinz Insider Forum (http://www.webkinzinsider.com/forum/)
-   WI Rules & Suggestions (http://www.webkinzinsider.com/forum/wi-rules-suggestions-131/)
-   -   Anyone noticed... (http://www.webkinzinsider.com/forum/wi-rules-suggestions-131/anyone-noticed-737177/)

KatieKinz803-25-2012 06:53 PM

Anyone noticed...
 
Suddenly every single link on here is just leading to the Webkinz Insider Forum main page?

I'd show you, but every time I try, the link works, so I can't show you what I mean. But still, have you noticed? I hope the mods fix this soon. :)

Thanks for comin', God bless you!

Wow I had no idea this thread would be so important! I've had a mod, an admin AND a Gift Coach comment on it and lots of people thanking me and updating their siggies! It's almost becoming the "Link problem Discussion Thread" or something like that. Not to mention the rep I've gotten. :o Thanks so much for the support everybody!! :D

Cheesy103-25-2012 06:53 PM

Re: Anyone noticed...
 
That link takes me to the thread you are speaking of.

If your link is done using the permalink function, then it will work :)

luv2writeNS03-25-2012 06:56 PM

Re: Anyone noticed...
 
I've had a lot of trouble with this. :P I'd say at least 50% of links I click in signatures take me to the main forum. I'm not sure what the problem is.....I never noticed if it was permalinked or not, I'll look out for that now. :)

KatieKinz803-25-2012 06:58 PM

Re: Anyone noticed...
 
Aargh, my links keep working. I can't show you the problem. Oh well at least people have noticed it.

PoliceProperty03-25-2012 07:09 PM

Re: Anyone noticed...
 
Yes! I have noticed! Like when I post this and then click on the link to Curio Shop & Rare Tracking it then takes me to the Main Page. The same when I was in the Gift Exchange & trying to move about. It is becoming Very Frustrating.
Hugs!
PP

Webberlily03-25-2012 10:47 PM

Re: Anyone noticed...
 
Thanks KatieKinz8 for bringing this to everyone's attention.

I had to redo all my siggie links, they were all just going to the main forum index.

I suggest that everyone check their links and redo them if necessary. :)

dancerchick91403-25-2012 10:55 PM

Re: Anyone noticed...
 
Yes, I've got this problem as well. I've got a zillion WI bookmarks on my bookmarks bar, & the only one that hadn't changed was the one for my tag. I had to redo my siggie links as well. I notice that the URLs have changed!

*sigh* now to re-find almost half of my bookmarks. :P

karenpd03-25-2012 10:56 PM

Re: Anyone noticed...
 
I have noticed this too now that you said something :) It happened to me on peoples random siggy links and I just thought they were out of date? :)



Awww And It just happened to me... links in my siggy :( I'll go fix them now :(

myJbees03-25-2012 11:51 PM

Re: Anyone noticed...
 
Quote:

Originally Posted by dancerchick914 (Post 26344154)
Yes, I've got this problem as well. I've got a zillion WI bookmarks on my bookmarks bar, & the only one that hadn't changed was the one for my tag. I had to redo my siggie links as well. I notice that the URLs have changed!

*sigh* now to re-find almost half of my bookmarks. :P

Same here, Michele :o Ack! That will be my project for tomorrow afternoon. Goodness, I had no idea how many times I click on my bookmarks when I come to work/play on WI - LoL!

Lanawas03-25-2012 11:53 PM

Re: Anyone noticed...
 
Same! I fixed my links, and I thought it was just me!
Glad to know Im not alone. :) Hope everyone else fixes their links and is aware. Thanks for letting us know!! ^.^

MeWuvKitties03-26-2012 12:04 AM

Re: Anyone noticed...
 
Quote:

Originally Posted by dancerchick914 (Post 26344154)
Yes, I've got this problem as well. I've got a zillion WI bookmarks on my bookmarks bar, & the only one that hadn't changed was the one for my tag. I had to redo my siggie links as well. I notice that the URLs have changed!

*sigh* now to re-find almost half of my bookmarks. :P

Same. :-\
Also have to re-do all my GE WIGEV links.

bunny9021003-26-2012 12:35 AM

Re: Anyone noticed...
 
Grrrr i hate when that happens >.<
its so annoying!
when i see this certain forum link im like "OOO this sounds interesting!"
then it takes me to the main forum page
then im like "NUUUUUU"
so yeah i dont like it ::)

Babs03-26-2012 05:59 AM

Re: Anyone noticed...
 
Thanks for letting us know. Links redone.

lilpanda12303-26-2012 06:22 AM

Re: Anyone noticed...
 
I noticed that too!

889wlry03-26-2012 07:13 AM

Re: Anyone noticed...
 
Testing if signature still works. Thanks for bringing this to my attention!! :)

Candybear03-26-2012 08:07 AM

Re: Anyone noticed...
 
I had noticed that too and am so happy that it is fixed!!! :)

extravaGANZa03-26-2012 08:14 AM

Re: Anyone noticed...
 
I saw that too! Thank you for making a thread about it!

Desty03-26-2012 09:17 AM

Re: Anyone noticed...
 
Thanks for the info! I had to redo the link in my siggy.

WeBkiNZ & Me03-26-2012 09:51 AM

Re: Anyone noticed...
 
Quote:

Originally Posted by PoliceProperty (Post 26342743)
Yes! I have noticed! Like when I post this and then click on the link to Curio Shop & Rare Tracking it then takes me to the Main Page. The same when I was in the Gift Exchange & trying to move about. It is becoming Very Frustrating.
Hugs!
PP


YOMCNUGGET03-26-2012 10:39 AM

Re: Anyone noticed...
 
This isn't good for my family thread...does anyone know how to get the links done faster without digging all my updates up? :P

dancerchick91403-26-2012 10:48 AM

Re: Anyone noticed...
 
Quote:

Originally Posted by YOMCNUGGET (Post 26345318)
This isn't good for my family thread...does anyone know how to get the links done faster without digging all my updates up? :P

the only way to find your updates faster that I can think of would be to search your thread for the title of the update, or something about each update that stood out. Other than that, not that I know of. Good luck!

scotlandd03-26-2012 02:55 PM

Re: Anyone noticed...
 
Well i think it only happens sometimes, i entered the birthday contest, then yesterday i clicked it to see some of the entry's, and it brought me to the forum.:(

gimmeabook03-26-2012 05:12 PM

Re: Anyone noticed...
 
I attempted to redo my links and they aren't working. :(

luvzfrogs03-26-2012 05:48 PM

Re: Anyone noticed...
 
Yah. The link to my GE did that before

KatieKinz803-26-2012 06:14 PM

Re: Anyone noticed...
 
Quote:

Originally Posted by Webberlily (Post 26344129)
Thanks KatieKinz8 for bringing this to everyone's attention.

I had to redo all my siggie links, they were all just going to the main forum index.

I suggest that everyone check their links and redo them if necessary. :)

You're welcome! It was actually right after I clicked your links that I realized that something was up. ;D

Quote:

Originally Posted by YOMCNUGGET (Post 26345318)
This isn't good for my family thread...does anyone know how to get the links done faster without digging all my updates up? :P

Well you could just get the link to your thread in your Copy/Paste thingy, then use and reuse the link for wherever you go to update your stuff? ::)

Bookworm25503-26-2012 06:43 PM

Re: Anyone noticed...
 
Thanks for telling us! I need to go redo my links now.

Quote:

Originally Posted by gimmeabook (Post 26350033)
I attempted to redo my links and they aren't working. :(

I just tried redoing mine and it didn't work either. :-\

KatieKinz803-26-2012 06:53 PM

Re: Anyone noticed...
 
I clicked your links--one said I wasn't allowed to access the page, and the other worked just fine ;D

webkinzgangz03-26-2012 07:10 PM

Re: Anyone noticed...
 
That happened to me earlier, and I will have to check my siggie.

00000000503-27-2012 05:49 AM

Re: Anyone noticed...
 
I noticed this too...I don't have too many links anymore, but this isn't good for MMWF threads :\

gimmeabook03-27-2012 10:02 AM

Re: Anyone noticed...
 
Quote:

Originally Posted by Bookworm255 (Post 26350826)
Thanks for telling us! I need to go redo my links now.



I just tried redoing mine and it didn't work either. :-\

D: This isn't good . . . they won't work and you can't redo them . . . :???:


All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC