Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > WI Rules & Suggestions

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2008, 05:45 PM   #1
CoolBenz, vetteguy98
Gift Guru
carguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond repute

Default [SOLVED] Problem with WI Screen......

My WI Screen looks larger than usual and it just looks....different. My fonts look different, too. Are you working on something right now, Justin?

---------- carguy98 added 2 Minutes and 35 Seconds later ----------

This is getting me so frustrated! I'm positive it's nothing with my computer! I checked my Tools and everything!!

Last edited by carguy98; 01-13-2008 at 05:45 PM.. Reason: Automerged Doublepost
carguy98 is offline
Sponsored Links
Old 01-13-2008, 05:45 PM   #2
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: Problem with WI Screen......

Nope, not doin' anything, buddy!

Try clearing your cache?
Justin is offline Male
Old 01-13-2008, 05:47 PM   #3
CoolBenz, vetteguy98
Gift Guru
carguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond repute

Default Re: Problem with WI Screen......

*screams like a girl because you called me buddy* How do ya clear cache? lol
carguy98 is offline
Old 01-13-2008, 05:48 PM   #4
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: Problem with WI Screen......

View Post Originally Posted by carguy98
*screams like a girl because you called me buddy* How do ya clear cache? lol
LOL... Ummmm.... Depends on your browser, but I believe it is in Internet Options if you're using Internet Explorer.

Here you go : http://www.microsoft.com/windows/ie/...learcache.mspx
Justin is offline Male
Old 01-13-2008, 05:54 PM   #5
CoolBenz, vetteguy98
Gift Guru
carguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond reputecarguy98 has a reputation beyond repute

Default Re: Problem with WI Screen......

Yes, I'm using IE so this should work. Do you use Mozilla or IE?

---------- carguy98 added 1 Minutes and 55 Seconds later ----------

It's not letting me clear my cache.

---------- carguy98 added 0 Minutes and 20 Seconds later ----------

I don't have the Temporary Internet Files.....

---------- carguy98 added 1 Minutes and 38 Seconds later ----------

Wait, I logged in and out of WI and now it's back to normal! Closing this now......

Last edited by carguy98; 01-13-2008 at 05:54 PM.. Reason: Automerged Doublepost
carguy98 is offline
Old 01-13-2008, 05:55 PM   #6
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: Problem with WI Screen......

View Post Originally Posted by carguy98
Yes, I'm using IE so this should work. Do you use Mozilla or IE?

---------- carguy98 added 1 Minutes and 55 Seconds later ----------

It's not letting me clear my cache.

---------- carguy98 added 0 Minutes and 20 Seconds later ----------

I don't have the Temporary Internet Files.....
If you're using IE7, maybe try this?
  1. From the Tools menu, select Internet Options... .
  2. Choose the General tab.
  3. Under Browsing history, click Delete... .
  4. Next to "Temporary Internet Files", click Delete files... .
  5. Click Close, and then click OK to exit.
I use Mozilla Firefox 2.0 almost exclusively. You may also want to check your font size in the "View" menu.
Justin is offline Male
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:26 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts