Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Somebody Help!

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2008, 12:06 PM   #1
jmt1202
Gifted
 
jmt1202's Avatar
jmt1202 is on a distinguished road

Default Unanswered: Problems with my doughnut plant

I have been having problems with my doughnut plant since I planted it. I can't seem to water or rake it. I have tried moving it around my yard and replanting it, but I can't seem to do anything to it. The major problem is it keeps dieing because I can't rake the weeds. Is anyone else having this problem, and can anyone help me with this problem? Please Help! Thanks!
jmt1202 is offline
Sponsored Links
Old 06-24-2008, 12:09 PM   #2
Summer Fun
Webkinz :)
 
kyliekitty's Avatar
kyliekitty has much to be proud ofkyliekitty has much to be proud ofkyliekitty has much to be proud ofkyliekitty has much to be proud of

Default Re: Problems with my doughnut plant

It could just be a glitch. It has happened to me before but i just couldnt water them. Try logging out and logging back in. Hope i helped!
kyliekitty
kyliekitty is offline Female
Old 06-24-2008, 12:19 PM   #3
jmt1202
Gifted
 
jmt1202's Avatar
jmt1202 is on a distinguished road

Default Re: Problems with my doughnut plant

View Post Originally Posted by kyliekitty
It could just be a glitch. It has happened to me before but i just couldnt water them. Try logging out and logging back in. Hope i helped!
kyliekitty
Thanks for the tip. It worked! I don't know why I didn't try that before. Silly me!
jmt1202 is offline
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:11 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts