Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Somebody Help!

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-15-2011, 11:51 AM   #1
iamawackywinner2
Webkinz :)
 
gomommu41's Avatar
gomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Button
gomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Button

Default Answered: Help setup WI in Opera

I am really having a time setting up several of my favorite sites in Opera Browser. I have found that Opera is a very fast browser, for me it is faster that FF and IE, but it is doing really crazy things with all my member sites. In Wi it loads the header image then below that is around 6 to 8 inches of repeated
Webkinz Insider offers cheats, free codes, forums, recipes, guides and Webkinz World news. etc This paragraph is 5 lines of this description.
Finally following this irritation is the Forum.
Also most of the time the WI tab shows a lock on the left of it.
I would very much appreciate help with this. I have checked everything that I have found that might correct or explain this problem and have found none.
gomommu41 is offline Female
Best Answer - Posted by gomommu41
View Post Originally Posted by Earthcake
Alright, I'll download Opera and see if I can figure it out. I'll update you in a minute or so.


UPDATE: Hm, I downloaded it and it's working fine for me. I'm not sure what to tell you, now. I suppose that if you were to go to the Options menu and browse around, you could figure it out. I'll try to find something in there for you.

UPDATE: Well, you could try reporting a problem by going to the Opera drop down menu in the upper left-hand corner and go down the list until you see Help with a drop down arrow. Once there, go down a little bit until you see "Report a Site Problem."

I'm pretty sure Opera itself can help you better than I can with this.
Thanks Earthcake. I uninstalled the whole thing and started from scratch without any ad-ons or visual toolbars, or anything else, just the java file in my documents.
The only prob I am having now isit will not load Wishing Well or Wacky Carnival .
Were you able to view WI properly? I have not tried it following the fresh install.

OK Earthcake, I loaded WI and another member site I was having trouble with kinzcommunity and realized the problem was java. I had set it to run but unchecked all the Allows. In FF and IE this is necessary to uncheck but Opera needs them to properly load the setup of the site. At least that is what I am thinking. Thank you so much.
Sponsored Links
Old 07-15-2011, 01:22 PM   #2
hatever, I'm a
Webkinz :)
 
Earthcake's Avatar
Earthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud of

Default Re: Help setup WI in Opera

I have never heard of Opera before, but I have had that problem before. I just switched browsers. Whereas one may be faster, wouldn't it be better to have on that worked for you? I know that isn't very helpful, but that solution worked for me, and I find that my new browser works very well for me. I am using Google Chrome. You could try that?
Earthcake is offline Female
Old 07-15-2011, 01:26 PM   #3
Webkinz :)
 
skylar2345's Avatar
skylar2345 is a WI addict!
skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!skylar2345 is a WI addict!

Default Re: Help setup WI in Opera

View Post Originally Posted by Earthcake
I have never heard of Opera before, but I have had that problem before. I just switched browsers. Whereas one may be faster, wouldn't it be better to have on that worked for you? I know that isn't very helpful, but that solution worked for me, and I find that my new browser works very well for me. I am using Google Chrome. You could try that?
Heres the website thinge she was talking about:Click
skylar2345 is offline Female
Old 07-15-2011, 07:49 PM   #4
hatever, I'm a
Webkinz :)
 
Earthcake's Avatar
Earthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud ofEarthcake has much to be proud of

Default Re: Help setup WI in Opera

Alright, I'll download Opera and see if I can figure it out. I'll update you in a minute or so.


UPDATE: Hm, I downloaded it and it's working fine for me. I'm not sure what to tell you, now. I suppose that if you were to go to the Options menu and browse around, you could figure it out. I'll try to find something in there for you.

UPDATE: Well, you could try reporting a problem by going to the Opera drop down menu in the upper left-hand corner and go down the list until you see Help with a drop down arrow. Once there, go down a little bit until you see "Report a Site Problem."

I'm pretty sure Opera itself can help you better than I can with this.

Last edited by Earthcake; 07-16-2011 at 09:43 AM..
Earthcake is offline Female
Old 07-16-2011, 06:07 PM   #5
iamawackywinner2
Webkinz :)
 
gomommu41's Avatar
gomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Button
gomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Buttongomommu41 gets to push the Easy Button

Default Re: Help setup WI in Opera

View Post Originally Posted by Earthcake
Alright, I'll download Opera and see if I can figure it out. I'll update you in a minute or so.


UPDATE: Hm, I downloaded it and it's working fine for me. I'm not sure what to tell you, now. I suppose that if you were to go to the Options menu and browse around, you could figure it out. I'll try to find something in there for you.

UPDATE: Well, you could try reporting a problem by going to the Opera drop down menu in the upper left-hand corner and go down the list until you see Help with a drop down arrow. Once there, go down a little bit until you see "Report a Site Problem."

I'm pretty sure Opera itself can help you better than I can with this.
Thanks Earthcake. I uninstalled the whole thing and started from scratch without any ad-ons or visual toolbars, or anything else, just the java file in my documents.
The only prob I am having now isit will not load Wishing Well or Wacky Carnival .
Were you able to view WI properly? I have not tried it following the fresh install.

OK Earthcake, I loaded WI and another member site I was having trouble with kinzcommunity and realized the problem was java. I had set it to run but unchecked all the Allows. In FF and IE this is necessary to uncheck but Opera needs them to properly load the setup of the site. At least that is what I am thinking. Thank you so much.

Last edited by gomommu41; 07-16-2011 at 06:07 PM..
gomommu41 is offline Female
Closed

Tags
wi!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:52 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts