Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Somebody Help!

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2009, 11:13 AM   #11
ISH GRANTED! Now a
Gift Guru
 
ldskinzkid's Avatar
ldskinzkid knows the way
ldskinzkid knows the way

Default Re: ADMIN or MOD...Please HELP! My GE is filled with HTML code again! This happened the other week...

View Post Originally Posted by Justin
Just click the "Go Advanced" and save it.. You'll only have to do that once, I changed the storage language in the database
Nope...it's still messed up!

I went back to do that and it looked OK on the main page except for some black writing that was something like [/COLOR] and when I went to "fix" that (take it out...), and went to "go advanced" , half of my "Wants List" was totally missing and the top part of my GE was repeated at the end...

PLEASE HELP...STILL!
ldskinzkid is offline
Sponsored Links
Old 05-11-2009, 11:14 AM   #12
Gift Guru
 
AnthonysMommy's Avatar
AnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellence
AnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellence

Donation Award 
Default Re: ADMIN or MOD...Please HELP! My GE is filled with HTML code again! This happened the other week...

View Post Originally Posted by Justin
Just click the "Go Advanced" and save it.. You'll only have to do that once, I changed the storage language in the database
Still happening to me when I use chrome. Oh well, I'll just use ie when I need to make changes.
AnthonysMommy is offline Female
Old 05-11-2009, 11:29 AM   #13
ISH GRANTED! Now a
Gift Guru
 
ldskinzkid's Avatar
ldskinzkid knows the way
ldskinzkid knows the way

Default Re: ADMIN or MOD...Please HELP! My GE is filled with HTML code again! This happened the other week...

View Post Originally Posted by ldskinzkid
Nope...it's still messed up!

I went back to do that and it looked OK on the main page except for some black writing that was something like [/COLOR] and when I went to "fix" that (take it out...), and went to "go advanced" , half of my "Wants List" was totally missing and the top part of my GE was repeated at the end...

PLEASE HELP...STILL!
OK...I just went back to try again...GE still all jumbled with HTML...was able to get to "go advanced" and now it looks the way it should on the "go advanced"...breathed a sigh of relief...clicked "save" and when it refreshes, it's still all full of HTML

View Post Originally Posted by ldskinzkid
OK...I just went back to try again...GE still all jumbled with HTML...was able to get to "go advanced" and now it looks the way it should on the "go advanced"...breathed a sigh of relief...clicked "save" and when it refreshes, it's still all full of HTML
Now it's messed up again in the "go advanced" page...my "Wants List" is partially gone again and the top of my Ge is repeating again at the bottom...

This may help...when I tried to get to the "go advanced" part, it takes for-e-ver to load and seems to get stuck (the blue bar looks full, but won't connect) on "Read googleads.g.doubleclick"

It did that when I first told you about it being "messed up"in the go advanced section...when I tried again, it went straight there and looked good (post before this one), but then when I saved it was still full of HTML...then I went the third time and it was getting stuck on the "read...blah, blah, blah" and taking forever to load and then was messed up again...


Last edited by ldskinzkid; 05-11-2009 at 11:29 AM..
ldskinzkid is offline
Old 05-11-2009, 11:40 AM   #14
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: ADMIN or MOD...Please HELP! My GE is filled with HTML code again! This happened the other week...

I just edited and saved it and it worked, what browser are you using?
Justin is offline Male
Old 05-11-2009, 11:43 AM   #15
Gift Guru
 
AnthonysMommy's Avatar
AnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellence
AnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellenceAnthonysMommy is the epitome of excellence

Donation Award 
Default Re: ADMIN or MOD...Please HELP! My GE is filled with HTML code again! This happened the other week...

Funny now I'm having more problems too. When I click on my GE from my subscriptions page it tells me it's on a redirect loop and can't load?
AnthonysMommy is offline Female
Old 05-11-2009, 11:58 AM   #16
ISH GRANTED! Now a
Gift Guru
 
ldskinzkid's Avatar
ldskinzkid knows the way
ldskinzkid knows the way

Default Re: ADMIN or MOD...Please HELP! My GE is filled with HTML code again! This happened the other week...

View Post Originally Posted by Justin
I just edited and saved it and it worked, what browser are you using?
Oh thank you! It looks good now

I'm using Firefox...never had this problem before (that I noticed, anyway...) except for this time and the one other time that I posted on someone elses thread and they were told it was a WI server problem...

Thanks so much for fixing it! I live to trade, LOL!
ldskinzkid is offline
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:17 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts