Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Somebody Help!

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2009, 05:04 PM   #1
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Exclamation Unanswered: 10-Sec WI Auto Refresh problems

Is anyone else having problems with the new WI Auto Refresh?

I cannot use my desktop to access WI bc its not powerful enough to handle auto refresh every 10-sec. My laptop is slowed down a lot when this site is open.

I often get "your message is too short" errors, even though I've typed two paragraphs. My guess is that it auto refreshed and wont recognize my text. When I hit back, the text is gone so I have to retype it all! In fact, it's taken me four attempts to get this thread started. I was smart enough to copy the text before the 3rd time. In addition, I had to abandon Firefox and use IE. I NEVER use IE, its full of security risks, has way too many problems AND makes my computer crawl (especially with the 4 ads on WI). I am scared everytime that I use IE.

I've been having a hard time pasting in links. Instead of going where the link directed, it will take people to the main page of the forum. My guess is that I either copied or pasted at the wrong moment and the site was auto refreshing.

WI has always had an auto refresh but it being 10-sec is new. It's causing a lot of problems, at least for me.

Last edited by RedBear; 04-02-2009 at 05:12 PM.. Reason: corrected ad number
RedBear is offline Female
Sponsored Links
Old 04-02-2009, 05:05 PM   #2
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

Hey Redbear, where are you seeing 10 seconds? I haven't made any changes to the forum at all!
Justin is offline Male
Old 04-02-2009, 05:06 PM   #3
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

hi justin!

every ten seconds, the little fox starts running and new ads appear. it might even be shorter than that.
RedBear is offline Female
Old 04-02-2009, 05:07 PM   #4
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

That's really odd, the ad software is set at 45 seconds and nothing has changed!
Justin is offline Male
Old 04-02-2009, 05:08 PM   #5
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

then why am i getting it more. the software must not like me
RedBear is offline Female
Old 04-02-2009, 05:10 PM   #6
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

Also, really quickly... We only have 4 ads on the forum. Top Leaderboard, Bottom Rectangle, Left Skyscraper and the Webvirtualtoy.Com ad... If you're seeing more, I really need to know why!!
Justin is offline Male
Old 04-02-2009, 05:12 PM   #7
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

View Post Originally Posted by Justin
Also, really quickly... We only have 4 ads on the forum. Top Leaderboard, Bottom Rectangle, Left Skyscraper and the Webvirtualtoy.Com ad... If you're seeing more, I really need to know why!!
i corrected that.
RedBear is offline Female
Old 04-02-2009, 05:14 PM   #8
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

I can't explain it, except... clear your cache and cookies?
Justin is offline Male
Old 04-02-2009, 05:15 PM   #9
--pls. ask--
Gift Guru
 
RedBear's Avatar
RedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roostRedBear rules the roost

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

View Post Originally Posted by Justin
I can't explain it, except... clear your cache and cookies?
that won't work. everytime i close firefox, that happens. i'm using Mozilla 5.0. it's fairly new version. could that be the problem?

i finally figured out the "text is too short" problem. that was bc of yahooapis.com. fixed that problem.
RedBear is offline Female
Old 04-02-2009, 05:17 PM   #10
rleong
 
Justin's Avatar
Justin has disabled reputation

Default Re: 10-Sec WI Auto Refresh problems

Hmmm.. What is yahooapis.com? Mozilla 5.0? Isn't that Firefox 3?
Justin is offline Male
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:14 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts