Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Contests & Click-to-Wins > Members - Food

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2008, 09:02 PM   #1
hasmogirl
Gifted
 
hasmogirl's Avatar
hasmogirl is on a distinguished road

Default quiz about me! easy to win!

OK, this is a quiz all about me! PM me your answers and I will give the first 10 users to respond psf's depending on their answers. DON'T POST YOUR ANSWERS HERE!
1 through 3 right - 1 psf
4 through 6 right - 2 psf's
7 through 9 right - 3 psf's
all 10 right! - 8 psf's!

1) What is my best subject
A. english
B. math
C. french
D. science

2) Who do I dislike the most from HSM
A. Ashlee Tisdale
B. Corbin Blue
C. Vanessa Hudgens
D. Zac Effron

3) What is my lucky number
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

4) What is my favorite band
A. Jonas Brothers
B. Fall Out Boy
C. Boys Like Girls
D. Plain White Tee's

5) What is my favorite song by Miley Cyrus
A. GNO
B. Start All Over
C. See You Again

6) Who is my celeb crush
A. Orlando Bloom
B. Channing Tatum
C. Nick Jonas
D. Zac Effron

7) What was my first webkinz
A. reindeer
B. black bear
C. st. bernard
D. raccoon

What was my latest webkinz
A. golden retriever
B. hippo
Cab. reindeer
D. love frog

9) Which name do I like the best
A. Jesse
B. Jaccob
C. Kyle
D. Corey

10) What makes me fall for a guy
A. plays guitar
B. has a great voice
C. has great hair
D. is a bad boy
hasmogirl is offline
Sponsored Links
Old 01-29-2008, 09:06 PM   #2
lulubud263
Webkinz :)
 
webkinzcrazy263's Avatar
webkinzcrazy263 is an unknown quantity at this point

Default Re: quiz about me! easy to win!

1.c
2.c
3. d
4.b
5.b
6.c
7.b
8.d
9.d
10.a

IDk i just guessed
webkinzcrazy263 is offline
Old 01-29-2008, 09:09 PM   #3
hasmogirl
Gifted
 
hasmogirl's Avatar
hasmogirl is on a distinguished road

Default Re: quiz about me! easy to win!

DONT POST YOUR ANSWERS HERE! but I'll PM you the correct ones
hasmogirl is offline
Old 01-29-2008, 09:22 PM   #4
musketeer1994
Webkinz :)
 
webkinzloverxoxo<3's Avatar
webkinzloverxoxo<3 is a jewel in the roughwebkinzloverxoxo<3 is a jewel in the rough

Default Re: quiz about me! easy to win!

i am gonna PM u now!!1 Hold on one minute! Hope I win!!

---------- webkinzloverxoxo&lt;3 added 9 Minutes and 29 Seconds later ----------

Did i win??? Please answer me!!!

Last edited by webkinzloverxoxo<3; 01-29-2008 at 09:22 PM.. Reason: Automerged Doublepost
webkinzloverxoxo<3 is offline
Old 01-29-2008, 09:56 PM   #5
hasmogirl
Gifted
 
hasmogirl's Avatar
hasmogirl is on a distinguished road

Default Re: quiz about me! easy to win!

bump bump bump

---------- hasmogirl added 21 Minutes and 33 Seconds later ----------

anyone else?

---------- hasmogirl added 10 Minutes and 34 Seconds later ----------

no one? please enter, I want to see what people say!

Last edited by hasmogirl; 01-29-2008 at 09:56 PM.. Reason: Automerged Doublepost
hasmogirl is offline
Old 02-07-2008, 05:56 PM   #6
meganmonkee
Gift Guru
 
meganmonkee's Avatar
meganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledgemeganmonkee flows towards the sea of knowledge

Default Re: quiz about me! easy to win!

I'll play!
meganmonkee is offline Female
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:46 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts