Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Contests & Click-to-Wins > Members - Food

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2008, 06:13 PM   #1
ebkinz are so
Gifted
 
pokkadotzz's Avatar
pokkadotzz will become famous soon enough

Default Hannah Montana Trivia! How well do you know Hannah?

Do you like Hannah Montana? Are you a big fan? Know a lot? Well, you have came to the right place! Answer some Hannah Trivia and win BIG! If you get all of them right you will win 6 psfs!


Prizes:
Winner will recieve 6 psfs(will pm winner on choices, but to name a few :ccat::luvfrog::turt


Trivia Questions(only send through pm's, you post on here, I will overlook your answers)::::::::


1.How much did Hannah's Big Movie make over the weekend of the premire?
a:10 million
b.29 million
c.10 thousand
d.none of the above

2.Who is her relative on the Hannah Montana show?
a.her mom
b.her uncle
c.her dad
d.both a and b

3.What is her real full name?
a.Hannah Montana
b.Miley Stewart
c.Destiny Miley Hope Cyrus
d.none of the above

4.What color is her REAL hair color?
a.orange
b.blonde
c.brown
d.black

5.What is her first song?
a.Rockstar
b.Old Blue Jeans
c.The Best of Both Worlds
d.Nobody's Perfect

6.Who is Miley's love on the show?
a.Nick Jonas
b.Joe Jonas
c.Jake
d.Oliver

7.Who plays Mileys' godmother on the show?
a.Brittany Spears
b.Dolly Parton
c.Elvis Presley
d.Lindsay Lohan

8.Who is she on tour with?
a.Jonas Brothers
b.Finger Eleven
c.The Beetles
d.High School Musical

9.Why do you like Hannah Montana?
a.What does this have to do with Hannah Montana?
b.Dude, she is HOT!
c.I like her music
d.I don't, I just wanted to do this to win some psf's!

10.How many cd's does she have?
a.2
b.3
c.8
d.none of the above



Are you done yet, if you are please send your entry to pokkadotzz in a pm.




Thank you for submitting your answer!




---------- pokkadotzz added 0 Minutes and 27 Seconds later ----------

Oh, yeah, first on to pm me with right answers wins!

Last edited by pokkadotzz; 02-04-2008 at 06:13 PM.. Reason: Automerged Doublepost
pokkadotzz is offline
Sponsored Links
Old 02-04-2008, 06:22 PM   #2
Webkinz :)
 
hannahbanana11's Avatar
hannahbanana11 is on a distinguished road

Default Re: Hannah Montana Trivia! How well do you know Hannah?

1. d
2. c
3. d
4. c
5. c
6. c
7. b
8. a
9. d
10. a
hannahbanana11 is offline Female
Old 02-04-2008, 06:28 PM   #3
Gifted
 
elmocutie38's Avatar
elmocutie38 will become famous soon enough

Default Re: Hannah Montana Trivia! How well do you know Hannah?

1.How much did Hannah's Big Movie make over the weekend of the premire?
d.none of the above

2.Who is her relative on the Hannah Montana show?
c.her dad

3.What is her real full name?
d.none of the above

4.What color is her REAL hair color?
c.brown

5.What is her first song?
c.The Best of Both Worlds

6.Who is Miley's love on the show?
c.Jake

7.Who plays Mileys' godmother on the show?
b.Dolly Parton

8.Who is she on tour with?
a.Jonas Brothers

9.Why do you like Hannah Montana?
c.I like her music

10.How many cd's does she have?
b.3
elmocutie38 is offline Female
Old 02-04-2008, 06:58 PM   #4
Gifted
paws is the cats pajamas!paws is the cats pajamas!paws is the cats pajamas!paws is the cats pajamas!paws is the cats pajamas!paws is the cats pajamas!

Default Re: Hannah Montana Trivia! How well do you know Hannah?

1.How much did Hannah's Big Movie make over the weekend of the premire?
d.none of the above

2.Who is her relative on the Hannah Montana show?
c.her dad

3.What is her real full name?
c.Destiny Miley Hope Cyrus

4.What color is her REAL hair color?
a.orange

5.What is her first song?
d.Nobody's Perfect

6.Who is Miley's love on the show?
c.Jake

7.Who plays Mileys' godmother on the show?
b.Dolly Parton

8.Who is she on tour with?
a.Jonas Brothers

9.Why do you like Hannah Montana?

d.I don't, I just wanted to do this to win some psf's!

10.How many cd's does she have?
a.2
paws is offline Female
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts