Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Contests & Click-to-Wins > Members - Food

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2007, 12:21 PM   #1
brendawong
Guest

Default close thread thanx!

Hi all Please Do not ask anyone for answers or Emily7921 becuz she no's all the answers. You will be disqualified if you cheat at anyway. Just Post your answer and do not copy anyone.

Grand Prize- 3 Pet foods ( depends which though )
1st- Secret Recipe Food of Choice & 1-2 PSF ( depends )
2nd- Secret Recipe Food of Choice OR PSF
3rd- Scret Recipe Food of Choice
4th- PSF

1. How many pets do I have?

a. 4
b. 9
c. 15
d. 7

2. What is my Pink Poodles name?

a. Pinky
b. Pinkalicious
c. Bubblegum
d.Fluff

3. What is my Pugs name?

a. Puggy
b. Browny
c. PuggleBoo
d. Puggy Wuggy

4. What is my Googles name?

a. WetNoodle
b. Google Doodle
c. Googles
d. Waddles

5. What is my White Terriers name?

a. Starz
b. White Chick
c. Letti
d. Aqua

6. How many gardens do i have?

a. 4
b. 1
c. 3
d. 7

7. What did i get on the WOW today?

a. 50KC
b. Cute Cropped Jacket
c. Blue Blech
d. 20KC

8. Which Webkinz do I want the most?

a. Husky
b. Pegasus
c. Raccoon
d. Black Stallion

9. Which Employment Office job did I do the most of?

a. Mrs. Birdy Assisitant
b. Fence PAinting
c. Hamburger Cook
d. KinzPost Worker

10. Which Game do I play most of the time to Earn lots of KC?

a. Cash Cow ( tournament Versing someone )
b. bowling ( tournament )
c. Farming Frenzy ( tournament )
d. Quizzys
Sponsored Links
Old 07-19-2007, 12:34 PM   #2
Webkinz :)
 
misslolz's Avatar
misslolz is an unknown quantity at this point

Default Re: Come Play now~!

1c 2c 3a 4d 5d 6a 7b 8d 9d 10b those are my answers am i right??

Proud owner of 36 webkinz~
misslolz is offline
Old 07-19-2007, 12:36 PM   #3
RazorbackzRulz
Banned
2Dogs2Luv is an unknown quantity at this point

Default Re: Come Play now~!

ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dddddddddduuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooo
2Dogs2Luv is offline
Old 07-19-2007, 12:36 PM   #4
muttsrule13
Gifted
 
Luv Pup's Avatar
Luv Pup is on a distinguished road

Smile Re: Come Play now~!

i say

1.b
2.c
3.b
4.a
5.c
6.a
7.d
8.b
9.d
10.a

there you go
Luv Pup is offline Female
Old 07-19-2007, 12:37 PM   #5
Gift Guru
X.I.C. is the bees knees!X.I.C. is the bees knees!X.I.C. is the bees knees!X.I.C. is the bees knees!X.I.C. is the bees knees!X.I.C. is the bees knees!X.I.C. is the bees knees!

Default Re: Come Play now~!

b,c,a,a,c,b,a,b,c,a
X.I.C. is offline Male
Old 07-19-2007, 01:33 PM   #6
brendawong
Guest

Default Re: Come Play now~!

ok um i kinda acidentally made 2 of the same threads. but i guess u 3 will at least win something plz no more entries.
-
ok misslolz & XIC u both won 1st place lol luv pup u already entered. on the other one. so XIC and misslolz wat would u like?
-
Click the image to open in full size.

Last edited by brendawong; 07-19-2007 at 01:37 PM.. Reason: Automerged Doublepost
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts