Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Contests & Click-to-Wins > Members - Food

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2007, 12:03 PM   #1
brendawong
Guest

Exclamation close thread thanx!

Hi all Please Do not ask anyone for answers or Emily7921 becuz she no's all the answers. You will be disqualified if you cheat at anyway. Please Keep answers to yourself and do not copy anyone. Just post your answer.

Grand Prize- 3 PSF or secret foods.
1st- Secret Recipe Food of Choice & 1-2 PSF ( depends )
2nd- Secret Recipe Food of Choice OR PSF
3rd- Scret Recipe Food of Choice
4th- PSF

1. How many pets do I have?

a. 4
b. 9
c. 15
d. 7

2. What is my Pink Poodles name?

a. Pinky
b. Pinkalicious
c. Bubblegum
d.Fluff

3. What is my Pugs name?

a. Puggy
b. Browny
c. PuggleBoo
d. Puggy Wuggy

4. What is my Googles name?

a. WetNoodle
b. Google Doodle
c. Googles
d. Waddles

5. What is my White Terriers name?

a. Starz
b. White Chick
c. Letti
d. Aqua

6. How many gardens do i have?

a. 4
b. 1
c. 3
d. 7

7. What did i get on the WOW today?

a. 50KC
b. Cute Cropped Jacket
c. Blue Blech
d. 20KC

8. Which Webkinz do I want the most?

a. Husky
b. Pegasus
c. Raccoon
d. Black Stallion

9. Which Employment Office job did I do the most of?

a. Mrs. Birdy Assisitant
b. Fence PAinting
c. Hamburger Cook
d. KinzPost Worker

10. Which Game do I play most of the time to Earn lots of KC?

a. Cash Cow ( tournament Versing someone )
b. bowling ( tournament )
c. Farming Frenzy ( tournament )
d. Quizzys

Last edited by brendawong; 07-19-2007 at 12:23 PM..
Sponsored Links
Old 07-19-2007, 12:13 PM   #2
BigBroChristian
Gifted
BigBroChristian is on a distinguished road

Default Re: Come Play Now for a Grand Prize!

I thought member contests could only be for food... offering that grand prize would seem to be against WI rules.
BigBroChristian is offline
Old 07-19-2007, 12:41 PM   #3
Gifted
jkp197072 is a name known to alljkp197072 is a name known to alljkp197072 is a name known to all

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

Here is my answer!
d. 7
d.Fluff
c. Googles
b. White Chick
b. 1
d. 20KC
d. Black Stallion
b. Fence PAinting
d. Quizzys

Am I right? Please PM me if I'm right!


(P.S How many times can we enter?)
jkp197072 is offline Female
Old 07-19-2007, 12:45 PM   #4
shuffles7
Gift Guru
 
shuffles7's Avatar
shuffles7 is on a distinguished road

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

c
b
c
d
a
d
b
b
c
d
shuffles7 is offline
Old 07-19-2007, 12:46 PM   #5
Gifted
jkp197072 is a name known to alljkp197072 is a name known to alljkp197072 is a name known to all

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

Who is right?
jkp197072 is offline Female
Old 07-19-2007, 12:51 PM   #6
muttsrule13
Gifted
 
Luv Pup's Avatar
Luv Pup is on a distinguished road

Smile Re: Come Play Now for a Food Prizes!

  1. b
  2. c
  3. b
  4. a
  5. c
  6. a
  7. d
  8. b
  9. d
  10. a
please be right!!!!
Luv Pup is offline Female
Old 07-19-2007, 12:53 PM   #7
gotigers54
Guest

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

1. How many pets do I have?

a. 4
b. 9
c. 15
d. 7

2. What is my Pink Poodles name?

a. Pinky
b. Pinkalicious
c. Bubblegum
d.Fluff

3. What is my Pugs name?

a. Puggy
b. Browny
c. PuggleBoo
d. Puggy Wuggy

4. What is my Googles name?

a. WetNoodle
b. Google Doodle
c. Googles
d. Waddles

5. What is my White Terriers name?

a. Starz
b. White Chick
c. Letti
d. Aqua

6. How many gardens do i have?

a. 4
b. 1
c. 3
d. 7

7. What did i get on the WOW today?

a. 50KC
b. Cute Cropped Jacket
c. Blue Blech
d. 20KC

8. Which Webkinz do I want the most?

a. Husky
b. Pegasus
c. Raccoon
d. Black Stallion

9. Which Employment Office job did I do the most of?

a. Mrs. Birdy Assisitant
b. Fence PAinting
c. Hamburger Cook
d. KinzPost Worker

10. Which Game do I play most of the time to Earn lots of KC?

a. Cash Cow ( tournament Versing someone )
b. bowling ( tournament )
c. Farming Frenzy ( tournament )
d. Quizzys
Old 07-19-2007, 12:59 PM   #8
alexism855
Banned
Lady_Gloomy is on a distinguished road

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

1. How many pets do I have?

a. 4
b. 9
c. 15
d. 7

2. What is my Pink Poodles name?

a. Pinky
b. Pinkalicious
c. Bubblegum
d.Fluff

3. What is my Pugs name?

a. Puggy
b. Browny
c. PuggleBoo
d. Puggy Wuggy

4. What is my Googles name?

a. WetNoodle
b. Google Doodle
c. Googles
d. Waddles

5. What is my White Terriers name?

a. Starz
b. White Chick
c. Letti
d. Aqua

6. How many gardens do i have?

a. 4
b. 1
c. 3
d. 7

7. What did i get on the WOW today?

a. 50KC
b. Cute Cropped Jacket
c. Blue Blech
d. 20KC

8. Which Webkinz do I want the most?

a. Husky
b. Pegasus
c. Raccoon
d. Black Stallion

9. Which Employment Office job did I do the most of?

a. Mrs. Birdy Assisitant
b. Fence PAinting
c. Hamburger Cook
d. KinzPost Worker

10. Which Game do I play most of the time to Earn lots of KC?

a. Cash Cow ( tournament Versing someone )
b. bowling ( tournament )
c. Farming Frenzy ( tournament )
d. Quizzys
Lady_Gloomy is offline
Old 07-19-2007, 01:03 PM   #9
brendawong
Guest

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

ok 5 people have posted so 3/5 will win a prize. lemme tally up hold on.
Old 07-19-2007, 01:03 PM   #10
ilovemileycyrus2
Gifted
 
Jackrussellterrierpawz's Avatar
Jackrussellterrierpawz is an unknown quantity at this point

Default Re: Come Play Now for a Food Prizes!

1. How many pets do I have?

a. 4
b. 9
c. 15
d. 7

2. What is my Pink Poodles name?

a. Pinky
b. Pinkalicious
c. Bubblegum
d.Fluff

3. What is my Pugs name?

a. Puggy
b. Browny
c. PuggleBoo
d. Puggy Wuggy

4. What is my Googles name?

a. WetNoodle
b. Google Doodle
c. Googles
d. Waddles

5. What is my White Terriers name?

a. Starz
b. White Chick
c. Letti
d. Aqua

6. How many gardens do i have?

a. 4
b. 1
c. 3
d. 7

7. What did i get on the WOW today?

a. 50KC
b. Cute Cropped Jacket
c. Blue Blech
d. 20KC

8. Which Webkinz do I want the most?

a. Husky
b. Pegasus
c. Raccoon
d. Black Stallion

9. Which Employment Office job did I do the most of?

a. Mrs. Birdy Assisitant
b. Fence PAinting
c. Hamburger Cook
d. KinzPost Worker

10. Which Game do I play most of the time to Earn lots of KC?

a. Cash Cow ( tournament Versing someone )
b. bowling ( tournament )
c. Farming Frenzy ( tournament )
d. Quizzys
Jackrussellterrierpawz is offline
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:02 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts