Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Contests & Click-to-Wins > Members - Food

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2007, 06:05 PM   #21
teddy2972
Gifted
 
sammyhammy2972's Avatar
sammyhammy2972 is on a distinguished road

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

D
D
C
B
D
D
A
A
B
A
sammyhammy2972 is offline
Sponsored Links
Old 07-22-2007, 06:49 PM   #22
superfunkeymonkey
Gifted
 
shortbutsweet's Avatar
shortbutsweet is on a distinguished road

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

the names- c,a,b,b,d
the pets- a,b,c,d,b
shortbutsweet is offline
Old 07-22-2007, 07:01 PM   #23
pandapawn43
Guest

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

What's That Name?!?!?

1. What is my Chihuahua's name?


A. Maria
B. Karen
C. Carmen
D. Peanut- My answer

2. What is my Little Bunny's name?

A. Binky
B. Reebit
C. Lovey
D. Cutie- My answer

3. What is my Cow's name?

A. Sammy
B. Milky Way- My Answer
C. Bessie
D. Marlena

4. What is my Little Panda's name?

A. Chip
B. Dale
C. Goofy
D. Mickey Mouse- My answer

5. What is my Sherbert Bunny's name?

A. Sherbert
B. Sweetie- My answer
C. Mimi
D. Hope

What's That Pet?!?!?!?

6. Binky

A. Bunny
B. Pig
C. Panda
D. Little Horse- My answer

7. Miley

A. Little Bear- My answer
B. Little Horse
C. Gorilla
D. Lion

8. Frank

A. Little Pug
B. Pug- My answer
C. Monkey

9. YupYup

A. Lion
B. Pug
C. Gorilla- My answer
D. Monkey

10. MookAMook

A. Monkey- My answer
B. Lion
C. Chihuahua
D. Pig

PM me if I am right!

pandapawn43
Old 07-22-2007, 07:12 PM   #24
Lil Kinz
skate223 is an unknown quantity at this point

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

Here are my answers



1.C
2.D
3.B
4.A
5.D
6.D
7.A
8.B
9.D
10.B
skate223 is offline
Old 07-22-2007, 07:16 PM   #25
Webkinz :)
creampuff33 is an unknown quantity at this point

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

???????Cool!!
creampuff33 is offline
Old 07-22-2007, 09:00 PM   #26
stickytoes123
Webkinz :)
lolly523 is an unknown quantity at this point

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

1c
2d
3c
4b
5d
6b
7c
8a
9b
10a
-
By the way, my username is Lolly523

Last edited by lolly523; 07-22-2007 at 09:00 PM.. Reason: Automerged Doublepost
lolly523 is offline
Old 07-22-2007, 09:07 PM   #27
Colorcolor!
Guest

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

I think...
d
a
b
d
a
Whats That Pet?
a
b
a
b
a
Thats my Guesses
-
My Webinz ID is RAinbowluver2424

Last edited by Colorcolor!; 07-22-2007 at 09:08 PM.. Reason: Automerged Doublepost
Old 07-22-2007, 10:13 PM   #28
fergie
Guest

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

What's That Name?!?!?

1. What is my Chihuahua's name?


A. Maria
B. Karen
C. Carmen
D. Peanut

2. What is my Little Bunny's name?

A. Binky
B. Reebit
C. Lovey
D. Cutie

3. What is my Cow's name?

A. Sammy
B. Milky Way
C. Bessie
D. Marlena

4. What is my Little Panda's name?

A. Chip
B. Dale
C. Goofy
D. Mickey Mouse

5. What is my Sherbert Bunny's name?

A. Sherbert
B. Sweetie
C. Mimi
D. Hope

What's That Pet?!?!?!?

6. Binky

A. Bunny
B. Pig
C. Panda
D. Little Horse

7. Miley

A. Little Bear
B. Little Horse
C. Gorilla
D. Lion

8. Frank

A. Little Pug
B. Pug (like mine)
C. Monkey

9. YupYup

A. Lion
B. Pug
C. Gorilla
D. Monkey

10. MookAMook

A. Monkey
B. Lion
C. Chihuahua
D. Pig

I hope I win!!!!!
Old 07-22-2007, 10:28 PM   #29
BreeAl
Gifted
 
CheekyDogGirl210's Avatar
CheekyDogGirl210 is on a distinguished road

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

I will PM you all the results in the morning!
CheekyDogGirl210 is offline Female
Old 07-23-2007, 09:03 PM   #30
BreeAl
Gifted
 
CheekyDogGirl210's Avatar
CheekyDogGirl210 is on a distinguished road

Default Re: Another...What's the name....and what's that pet?!?!?!?!?

I will extend it for another week!
CheekyDogGirl210 is offline Female
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts