Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Somebody Help! > Glitch Reports

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2010, 10:46 AM   #1
Webkinz :)
 
Jazzykinz06's Avatar
Jazzykinz06 is a jewel in the roughJazzykinz06 is a jewel in the rough

Arrow Screen goes blank(white) while playing Jumbleberry Fields!

In the middle of playing my daily Jumbleberry Fields game, my screen goes blank (white) and I can't refresh or anything to get it back. I must close the screen and log back into Webkinz World completely! To top it off - I lose all my berries I would get from playing my Jumbleberry Fields game for the day!!!

I am greatly irritated and frustrated by this glitch as it happens mostly on my main account and completely at random. Some days I can complete my game, others I can't. It always happens in the middle of the game.

I have a deluxe account, U.S. Eastern Time Zone, (wapi)server 9.

I don't have a screenshot - it would be a blank white screen anyway.

There doesn't seem to be a particular time of day that this happens. I've been on in the morning, afternoon and evening when this particular glitch occurred and its been happening since not long after Jumbleberry Fields opened (randomly) I'm just fed up with it today and decided to finally report it.

I use Windows XP, Internet Explorer and my cache had been cleared relatively recently.

If there are any more questions I can answer to be more specific or if anyone else has had this problem -- please feel free to post. I will do my best to answer any questions.
Jazzykinz06 is offline Female
Sponsored Links
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts