Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Somebody Help! > Glitch Reports

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2009, 10:24 AM   #1
Webkinz :)
koaquin is an unknown quantity at this point

Default Employment Office not working

At the Employment Office, I get the "no jobs available" message even though there should be. The Deluxe button for an extra job is missing, and there is no time showing on the clock. Secong time this has happened to me - sure hope they figure it out.
koaquin is offline Female
Sponsored Links
Old 10-16-2009, 10:28 AM   #2
Thanks WI. You rock!
Gift Guru
 
ConchyJane's Avatar
ConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guideConchyJane is a golden guide

Donation Award 
Default Re: Employment Office not working

View Post Originally Posted by koaquin
At the Employment Office, I get the "no jobs available" message even though there should be. The Deluxe button for an extra job is missing, and there is no time showing on the clock. Secong time this has happened to me - sure hope they figure it out.
Hi Koaquin, this happens to me almost every day on my Asia account. I just go back to the newspaper or on to do my other dailies and pop back to the Employment Centre. It eventually shows up.
If that doesn't work, try the good old standard of clearing your cache, history etc and logging back in.
It's frustrating I know, but I'm so getting used to it happening every day Good luck! CJ
ConchyJane is offline
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts