Webkinz Insider - Not affiliated with Ganz or Webkinz.

Welcome to WI!


Free Webkinz Codes

Ads  Remove Ads

Become an Insider Insider Subscriber and make these ads go away!
Go Back   Webkinz Insider Forum > WebkinzInsider.Com > Contests & Click-to-Wins

Welcome to the Webkinz Insider Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives limits your access to many of our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), removal of some (including the "in-text") ads, respond to polls, upload content and access many other special features, such as trading, and entering contests! Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
Closed
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2007, 03:14 PM   #1
endy is back!
 
Wendy's Avatar
Wendy is sweet stuff
Wendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuff

Default DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! QUIZ ANSWERS AND WINNER SHOWN ON FIRST POST!!!

Wow! Over 300 people correctly answered all 10 quiz questions and were entered into our random draw. Thanks to everyone you who participated!

The winner of the Super Exclusive Bed Box is....

maynardg

The correct answers to the quiz are:

1.A 2.D 3.C 4.C 5.C 6.B 7.A 8.C 9.D 10.D

Be sure to check out today's contest!

=====================================
Day 4 of the "12 Days of WI" Contest will quiz your WI citizenship. Today's prize is a SUPER EXCLUSIVE BED BOX! This is the daily contest thread - in addition to entering here, be sure to keep an eye out for snowflakes that may appear randomly on WI throughout the day for a chance to win an entry into the Grand Prize Love Puppy drawing!

===================================================

For twelve days in December Insider gives to you, contests and snowflakes.

On the ninth of December Insider gives to you, trivia for a lava, and click snowflakes for a W Shop surprise.

On the tenth of December Insider gives to you, write a Holiday jingle, win a bubble blower, and click snowflakes for a W Shop surprise.

On the eleventh of December Insider gives to you, another trivia question, win a party machine, we've had some other winners, and click snowflakes for a W Shop surprise.

On the twelvth of December Insider gives to you, A Big Golden Box. "Do you know our rules?", more is still to come, we've had some other winners, and click snowflakes for a W Shop surprise.

(Jingle courtesy of Cynalot - thank you!)
===============================================

Today's contest will test your citizenship on WI. In order to enter, you will need to:

Answer the 10 "WI Rulez Quiz" Questions below and send a PM with your answers to 12DaysofWI.

Quiz Questions:

#1 How do you become a 'gifted' member on WI?

a. Have 50 good posts, be a member for 2 weeks and agree to the GE rulez
b. PM COWS4YOU every day for a month
c. Create 42 threads all over the forum about it
d. Agree to the GE Rulez

#2 How many Housez threads are you allowed to have?

a. One for every user name in Webkinz World
b. One for every room in your Webkinz World house
c. As many as you like
d. One per WI user name

#3 Under which section would you start a thread offering to create signatures and avatars?

a. WI Rules, Help & Suggestions
b. Guides & How-tos
c. Our Members' Creations
d. Open Mike

#4 How Many Posts do you need before you get Rainbow Stars under your name?

a) 1000
b) 3000
c) 5000
d) 10000

#5 If I see something wrong in the forum and need to report it to the staff, I ...

a) yell really loud and hope they hear me
b) click the thumb under the avatar
c) click the red flag under the avatar
d) Click the computer screen under the avatar

#6 Which of the following are not okay to include in a post?

a) hair color
b) your age and grade
c) your shoe size
d) how many webkinz you have

#7 How many posts do you need in order to be able to pm (private message) other members?

a) at least 10
b) at least 50
c) at least 1
d) at least 100

#8 Which of the following is not a level of membership on WI?

a) Lil' Kinz
b) Gift Guru
c) Ultra Kinz
d) Gifted
e) Webkinz

#9 Where is the best place to post a thread asking for items from other members?

a) in General Discussion/Chat
b) in WI Rules & Help
c) in the Gift Exchange
d) nowhere - it is never okay to ask for items from other members

#10 You are hosting a party in Webkinz World, which of the following would be a correct title for the WI thread to announce it?

a) Party!
b) Winnie's Party
c) Winnie's Party, Goody bags offered
d) Winnie's Party 12/1


Here are the rules/guidelines:
* Answer the 10 WI Rulez Quiz questions above.
* PM the answers (just question numbers and letters selected) to 12DaysofWI.
* All entries must be PM'd to "12DaysofWI" to be considered valid entries.
* Entries must be submitted by 12 midnight EST on Wednesday, Dec 12th to qualify.
* The winner will be announced by noon on Thursday, Dec 13th.
* All entrants who get all 10 answers correct will be entered into a random drawing to
win a Super Exclusive Bed Box.
* You may only enter once.
* You may not cheat or copy others answers because that is just wrong.

Have fun and watch out for the snowflakes again today!

Wendy & Justin

Last edited by 12DaysofWI; 12-13-2007 at 06:23 AM..
Wendy is offline
Sponsored Links
Old 12-12-2007, 05:58 AM   #2
endy is back!
 
Wendy's Avatar
Wendy is sweet stuff
Wendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuff

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

Remember not to post your answers here - they must be sent by PM to "12DaysofWI". Thanks and good luck!
Wendy is offline
Old 12-12-2007, 08:26 AM   #3
endy is back!
 
Wendy's Avatar
Wendy is sweet stuff
Wendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuffWendy is sweet stuff

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

Slight correction to the contest - the entries are due by midnight EST tonight - 12/12/07.
Wendy is offline
Old 12-12-2007, 08:41 AM   #4
nomyhead
Gifted
 
nomyhand's Avatar
nomyhand is an unknown quantity at this point

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

Cool sounds fun!
nomyhand is offline
Old 12-12-2007, 08:44 AM   #5
Pencopenco
Gifted
 
Jesusforever's Avatar
Jesusforever is an unknown quantity at this point

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

Yay! Good luck everyone
Jesusforever is offline
Old 12-12-2007, 08:48 AM   #6
Gifted
 
sunnysong's Avatar
sunnysong is on a distinguished road

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

cool sounds like fun!!!!!!!!
sunnysong is offline
Old 12-12-2007, 09:00 AM   #7
Webkinz :)
Taysdo is an unknown quantity at this point

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

How do you do "PM's"?
Taysdo is offline
Old 12-12-2007, 09:17 AM   #8
Gift Guru
 
CYNalot's Avatar
CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!
CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!CYNalot has rep to infinity and beyond!

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

View Post Originally Posted by Taysdo
How do you do "PM's"?
One way is to click on the user name of the person you wish to Private Message and choose that option from the dropdown.

Another way is to click "members list" in the blue bar underneath the banner and enter 12DaysofWI(or the user name you want) and then click on the correct user name. Their profile will come up and on the far right side you will have a "send private message" option.
CYNalot is offline
Old 12-12-2007, 09:21 AM   #9
Iveyandangie
Gift Guru
 
Jumper2295's Avatar
Jumper2295 will become famous soon enough

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

this is going to be so cool!!!!!!!
Jumper2295 is offline Female
Old 12-12-2007, 09:26 AM   #10
henYouCanLive4ever
Gift Guru
 
Sunshine Shannon's Avatar
Sunshine Shannon has a spectacular aura aboutSunshine Shannon has a spectacular aura about

Default Re: DAY 4 (Wed, Dec 12th) of the '12 Days of WI' Contest! ENTER HERE TO WIN A SUPER EXCLUSIVE BED BOX!

I am so excited, I knew the answers and didnt even have to look them up!
Good luck everyone!
Sunshine Shannon is offline Female
Closed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2007-2013 Kopi Enterprises, LLC
WebkinzInsider.Com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Ganz, Inc, Webkinz, Lil'Kinz, or Kinzville Newz and all character names, logos, and images are trademarks owned by Ganz, Inc.
no new posts